Κομοτηνή: Παρίστανε τον αστυνομικό για να παίζει δωρεάν στοίχημα

Κομοτηνή: Παρίστανε τον αστυνομικό για να παίζει δωρεάν στοίχημα

Κατέθεσε συνολικά 22 δελτία στοιχήματος αξίας 3.500 ευρώ χωρίς να πληρώσει δεκάρα

Κομοτηνή: Παρίστανε τον αστυνομικό για να παίζει δωρεάν στοίχημα
Καθ' όλα νομότυπος ήταν στην αρχή ένας πελάτης που συστηνόταν ως αστυνομικός και πήγαινε να παίξει στοίχημα σε διάφορα πρακτορεία του ΟΠΑΠ στην Κομοτηνή, πληρώνοντας κανονικά την αξία του δελτίου. Όταν πια γνωρίστηκε με τους ιδιοκτήτες και τους υπαλλήλους, έβαλε μπροστά την κομπίνα του!

Από τον περασμένο Φεβρουάριο ως τον Αύγουστο, ο «μαϊμού» αστυνομικός πήγαινε διαδοχικά από το ένα πρακτορείο στο άλλο, κατέθετε δελτία και ισχυριζόταν ότι δεν είχε μαζί του χρήματα και θα επέστρεφε για να πληρώσει, πράγμα που βέβαια δεν έκανε ποτέ!

Με τον τρόπο αυτό, κατέθεσε συνολικά 22 δελτία στοιχήματος αξίας 3.500 ευρώ σε εννέα πρακτορεία ΟΠΑΠ χωρίς να πληρώσει και, αν κέρδιζε, εισέπραττε τα κέρδη από άλλα!

Μετά τις καταγγελίες των πρακτόρων, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ταυτοποίησαν τα στοιχεία του υποτιθέμενου «συναδέλφου» τους, ενός 39χρονου Έλληνα σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και αντιποίηση αρχής και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης. Οι έρευνες συνεχίζονται, για το ενδεχόμενο να έχει εξαπατήσει και άλλα πρακτορεία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης