Βαρβιτσιώτης: Πρώτα άφηναν τους πρόσφυγες να λιάζονται και σήμερα να παγώνουν

Βαρβιτσιώτης: Πρώτα άφηναν τους πρόσφυγες να λιάζονται και σήμερα να παγώνουν

Την προ ολίγων ημερών διαβεβαίωση του Γιάννη Μουζάλα ότι κανένας πρόσφυγας και μετανάστης δεν είναι πλέον στο κρύο, υπενθυμίζει ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ

Βαρβιτσιώτης: Πρώτα άφηναν τους πρόσφυγες να λιάζονται και σήμερα να παγώνουν
Τις εικόνες ντροπής που επικρατούν σε προσφυγικούς καταυλισμούς, τόσο στη Μόρια της Λέσβου, όσο και σε άλλες περιοχές σχολιάζει με δήλωσή του ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Όπως επισημαίνει «οι δήθεν ευαίσθητοι αποδεικνύονται - για μια ακόμη φορά- κυνικοί, ασυνεπείς, αναξιόπιστοι» και προσθέτει ότι η κυβέρνηση στην άρχη άφηνε τους
πρόσφυγες να λιάζονται και σήμερα τους αφήνουν να παγώνουν.

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης του Βαρβιτσιώτη, έχει ως εξής:

«Οι δήθεν ευαίσθητοι αποδεικνύονται - για μια ακόμη φορά - κυνικοί, ασυνεπείς και  αναξιόπιστοι.
Κλείσιμο
Στις 5 Ιανουαρίου ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής ο κ. Μουζάλας διαβεβαίωνε ότι “κανένας πρόσφυγας και μετανάστης δεν είναι πλέον στο κρύο”.  Δύο ημέρες αργότερα, οι εικόνες ντροπής στον καταυλισμό της Μόριας, αλλά και άλλων περιοχών, επαλήθευαν την ανικανότητά του, καθώς οι πρόσφυγες και οι σκηνές τους βυθίζονταν στο χιόνι, την ώρα που η δήθεν ευαίσθητη Κυβέρνησή του βυθιζόταν στην ανυπαρξία της.

Γιατί στην αρχή τους άφηναν να “λιάζονται” και σήμερα τους αφήνουν να παγώνουν.

Επανέρχονται, έτσι, με αμείλικτο τρόπο, όλα τα ερωτήματα που έχω θέσει στον αρμόδιο Υπουργό και αφορούν στη διασπάθιση των δημόσιων πόρων. Ερωτήματα που προκύπτουν, άλλωστε, από καταγγελίες του πρώην Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής, αλλά και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Για όλα αυτά, περιμένω σήμερα από τον κ. Μουζάλα να απαντήσει πειστικά στη Βουλή, στην επίκαιρη ερώτηση που έχω καταθέσει από καιρό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης