Παραιτήθηκαν στελέχη της ΔΑΚΕ για «αντιποίηση» στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ

Παραιτήθηκαν στελέχη της ΔΑΚΕ για «αντιποίηση» στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ

Ο γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ απουσίαζε από τη συνεδρίαση και ένα άλλο μέλος της ΔΑΚΕ, επιχείρησε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του, να ψηφίσει αντ’ αυτού, σύμφωνα με την καταγγελία

Παραιτήθηκαν στελέχη της ΔΑΚΕ για «αντιποίηση» στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ
Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν, ο γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης-Πέτρος Σπανάκης, αλλά και το μέλος της ΔΑΚΕ και μέλος της Ομοσπονδίας Τελωνειακών, Απόστολος Παπαντώνης, μετά από καταγγελίες για λαθροχειρία, στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ, το οποίο διεξάγεται σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο Βασίλης-Πέτρος Σπανάκης ήταν εκλεγμένος σύνεδρος, αλλά απουσίαζε από τον χώρο του συνεδρίου κατά τη διάρκεια κρίσιμης ψηφοφορίας για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΑΔΕΔΥ. 

Τότε, ο Απόστολος Παπαντώνης, επιχείρησε, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του Σπανάκη και συγκεκριμένα το διαβατήριο και την κάρτα συνέδρου του να ψηφίσει αντ’ αυτού.

Ο δικαστικός αντιπρόσωπος αντελήφθη εγκαίρως τη λαθροπροσωπία και ζήτησε τη σύλληψη του Απόστολου Παπαντώνη. Λίγη ώρα αργότερα περιπολικό έφτασε έξω από το ξενοδοχείο «Novotel» και προσήγαγε το στέλεχος της ΔΑΚΕ προκειμένου να ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι παραιτήσεις τους έγιναν άμεσα αποδεκτές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης