Καλαμάτα: Άρπαξαν ψάρια από ιχθυοπωλείο και καφέ από καφενείο!
Δυο καταστήματα έγιναν στόχοι κακοποιών που είχαν στο μυαλό τους το... φαΐ
Μάνος Τσαγκαράκης
Δυο καταστήματα που βρίσκονται σε απόσταση λίγων μέτρων μεταξύ τους στην Καλαμάτα, έγιναν στόχοι κακοποιών που είχαν στο μυαλό τους το... φαΐ! Δεν είναι τυχαίο ότι, εκτός από χρήματα, έκλεψαν... ψάρια από το ιχθυοπωλείο και συσκευασίες με καφέ από το καφενείο!
Οι δυο διαρρήξεις έγιναν μέσα σε λίγη ώρα τα ξημερώματα της Τρίτης, χωρίς κάποιος να πάρει είδηση τους δράστες παρ' όλο που τουλάχιστον το ιχθυοπωλείο του οποίου παραβίασαν την κεντρική είσοδο ήταν καλά φωτισμένο. Οι διαρρήκτες άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν στην ταμειακή μηχανή και μετά άνοιξαν τα ψυγεία, από τα οποία... διάλεξαν 15 κιλά από τα πιο ακριβά ψάρια!
Στη συνέχεια, διέρρηξαν και το κοντινό καφενείο παραβιάζοντας την κλειδαριά της εισόδου, έκλεψαν όσα χρήματα βρήκαν και πέταξαν στον ακάλυπτο γειτονικού κτιρίου τα... μικρής αξίας κέρματα του ενός και των δυο λεπτών! Πριν φύγουν, άρπαξαν συσκευασίες με καφέ, ζάχαρη και άλλα προϊόντα.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;