Ο βράχος σταμάτησε τους ληστές ηλικιωμένης στην Ξάνθη

Ο βράχος σταμάτησε τους ληστές ηλικιωμένης στην Ξάνθη

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο βράχο και ακινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα οι δράστες να το εγκαταλείψουν αφήνοντας στο εσωτερικό του χρυσαφικά που είχαν αρπάξει 

Ο βράχος σταμάτησε τους ληστές ηλικιωμένης στην Ξάνθη
Ως από μηχανής θεός εμφανίστηκε ένας... βράχος σε επαρχιακή οδό του νομού Καβάλας, για να βάλει τέλος στη διαφυγή δυο νεαρών ληστών που είχαν χτυπήσει μια ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της σε χωριό της Ξάνθης για να τη ληστέψουν, αφού δεν κατάφεραν να την εξαπατήσουν με υποτιθέμενα χρέη του γιου της!

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν έπεσε πάνω στο βράχο και ακινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα οι δράστες να αναγκαστούν να το εγκαταλείψουν αφήνοντας στο εσωτερικό του κάποια από τα χρυσαφικά που είχαν αρπάξει το πρωί της περασμένης Δευτέρας από την 71χρονη γυναίκα, μαζί με τις οικονομίες της ύψους 7.000 ευρώ και ένα βιβλιάριο καταθέσεων. 

Από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Ξάνθης που βρήκαν και κατέσχεσαν το αυτοκίνητο, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 31χρονου Έλληνα που τους είχε απασχολήσει και στο παρελθόν για κλοπές και απάτες. Στο σπίτι του κατασχέθηκαν 6.500 ευρώ και τα υπόλοιπα χρυσαφικά που είχε αρπάξει από το σπίτι μαζί με τον άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του ο οποίος αναζητείται. Ο 31χρονος δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου και στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης υποβλήθηκε δικογραφία για ληστεία.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης