Αδέλφια τρύγησαν 13 κιλά χασίς από φυτεία στην Πέλλα

Αδέλφια τρύγησαν 13 κιλά χασίς από φυτεία στην Πέλλα

Συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω μέσα στο θερμοκήπιο όπου καλλιεργούσαν τεράστια χασισόδεντρα

Αδέλφια τρύγησαν 13 κιλά χασίς από φυτεία στην Πέλλα
Σε άντρο καλλιέργειας και αποθήκευσης ναρκωτικών είχαν μετατρέψει το αγρόκτημά τους σε αγροτική περιοχή της Πέλλας δυο αδέλφια ηλικίας 46 και 43 χρόνων, που  συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω μέσα στο θερμοκήπιο όπου καλλιεργούσαν τεράστια χασισόδεντρα.

Τα περισσότερα από τα 23 δενδρύλλια κάνναβης που κατασχέθηκαν είχαν ύψος τριών μέτρων και είχαν αποδώσει πλούσια συγκομιδή στους χασισοκαλλιεργητές, οι οποίοι την έκρυβαν μέσα σε ένα αυτοσχέδιο υπόστεγο. Εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 31 γυάλινα και μεταλλικά δοχεία με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους έξι κιλών και 884 γραμμαρίων, άλλες 36 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 110 γραμμαρίων, ενώ σε μια αυτοσχέδια μεταλλική κατασκευή υπήρχε χασίς σε στάδιο αποξήρανσης βάρους πέντε κιλών και 672 γραμμαρίων!

Στον ίδιο χώρο κατασχέθηκαν ακόμη 19 γυάλινα και δυο μεταλλικά δοχεία με υπολείμματα χασίς, 105 σπόροι κάνναβης, ένα πιστόλι φωτοβολίδων και 54 φυσίγγια κρότου, ενώ στο σπίτι του 43χρονου βρέθηκαν άλλες τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 66,6 γραμμαρίων και δυο πακέτα τσιγάρων που είχαν μέσα 23 τσιγαριλίκια! Τα δυο αδέλφια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας με βαριές κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης