Ρευματοκλοπή διάρκειας… τεσσάρων ετών στην Ξάνθη!

Ρευματοκλοπή διάρκειας… τεσσάρων ετών στην Ξάνθη!

Η 62χρονη κάτοικος ενός ακριτικού χωριού είχε παραβιάσει τον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος του σπιτιού της ώστε να μην καταγράφει κιλοβατώρες

Ρευματοκλοπή διάρκειας… τεσσάρων ετών στην Ξάνθη!
Δεν είχε πληρώσει ούτε δεκάρα στη Δ.Ε.Η. επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια μια 62χρονη κάτοικος ενός ακριτικού χωριού της Ξάνθης, η οποία είχε παραβιάσει τον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος του σπιτιού της ώστε να μην καταγράφει κιλοβατώρες!

Η κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος αποκαλύφθηκε από κλιμάκιο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. το οποίο ενημέρωσε στους αστυνομικούς του τμήματος Γενισέας στο οποίο υπάγεται το χωριό και ζήτησε την συνδρομή τους για να γίνει επιτόπια έρευνα. Οι τεχνικοί διαπίστωσαν ότι υπήρχε παρανομία και ότι η δράστιδα δεν είχε πληρώσει για το ρεύμα που κατανάλωνε από τις 30 Ιανουαρίου του 2012!

Η 62χρονη δεν συνελήφθη καθώς το αδίκημα δεν εμπίπτει στα όρια του αυτοφώρου, αλλά σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ θα κληθεί να πληρώσει το τίμημα για τις κιλοβατώρες που κατανάλωσε όλο αυτό το διάστημα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης