Σέρρες: Εμπλούτισε το οπλοστάσιό του με όπλα από τη Βουλγαρία

Σέρρες: Εμπλούτισε το οπλοστάσιό του με όπλα από τη Βουλγαρία

Η αστυνομία ακινητοποίησε το αυτοκίνητο του 56χρονου και κατά την έρευνα που έγινε βρέθηκαν μέσα το πιστόλι, δύο γεμιστήρες και 150 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων που μετέφερε μαζί με 20 λαθραία πακέτα τσιγάρων

Σέρρες: Εμπλούτισε το οπλοστάσιό του με όπλα από τη Βουλγαρία
Το πλήθος παράνομων όπλων και εκρηκτικών που είχε στο σπίτι του σε περιοχή της Πέλλας ένας 56χρονος Έλληνας δεν του ήταν αρκετά και προσπάθησε να εμπλουτίσει το οπλοστάσιο εισάγοντας στη χώρα παράνομα όπλα από τη Βουλγαρία!

Όμως, το Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο πέρασε τα σύνορα ακινητοποιήθηκε στο 1ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Προμαχώνα Σερρών από αστυνομικούς της Ασφάλειας Φλώρινας και κατά την έρευνα που έγινε βρέθηκαν μέσα το πιστόλι, δύο γεμιστήρες και 150 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων που μετέφερε μαζί με 20 λαθραία πακέτα τσιγάρων! Ο 56χρονος συνελήφθη και ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του, όπου οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα οπλοστάσιο. 

Αποτελούνταν από τρία πιστόλια, ένα περίστροφο, 927 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, μία απομίμηση χειροβομβίδας, δυο δίκαννα κυνηγετικά όπλα, ένα αυτοσχέδιο μασούρι δυναμίτιδας, ένα βάζο γεμάτο πυρίτιδα, 80 πυροκροτητές, τέσσερα κομμάτια φυτίλι, έναν κόφτη φυτιλιού, τρεις φωτοβολίδες, δύο κροτίδες, ένα γεμιστήρα πολεμικού τυφεκίου και δυο πιστολιών, 14 μαχαίρια διαφόρων μεγεθών, πέντε λόγχες και έναν φορητό πομποδέκτη με βάση φόρτισης, ενώ κατασχέθηκαν και άλλα 70 πακέτα λαθραίων τσιγάρων. 

Ο δράστης παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών με κατηγορίες για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή όπλων παραβάσεις της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και λαθρεμπορία καπνικών ειδών, ενώ το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε και τα πυροβόλα όπλα εστάλησαν στα ειδικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης