Οι... άλλες κυρίες της Μυκόνου

Οι... άλλες κυρίες της Μυκόνου

Παρέλαση κλασικών αυτοκινήτων στα σοκάκια της Μυκόνου. - Εντυπωσιακές παρουσίες και αφθονία από ελκυστικές καμπύλες -αν και από παλιά, καλή λαμαρίνα.

Οι... άλλες κυρίες της Μυκόνου
Ράλι-αντίκα, όχι όμως μόνο για την επίδειξη αλλά και με ένα πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα, γίνεται αυτό το τριήμερο στη Μύκονο. Η παρέλαση κλασικών αυτοκινήτων, διαφόρων τύπων αλλά σε άψογη κατάσταση (ή απο-κατάσταση) αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για όσους βρίσκονται στο κυκλαδίτικο νησί αυτή την εποχή. Η επιλογή της Μυκόνου είναι ιδανική και από τουριστικής άποψης, καθώς εκδηλώσεις τέτοιου είδους σε δημοφιλείς προορισμούς αποτελούν πρακτική που ακολουθείται κατά κόρον στο εξωτερικό.

Το Mykonos Olympic Classic Rally είναι ο 7ος γύρος του Επάθλου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου για Ιστορικά Ράλι τύπου Regularity, καθώς και 3ου αγώνα του αντίστοιχου Ελληνικού Πρωταθλήματος. Συμμετέχουν 27 πληρώματα, τα οποία μεταφέρθηκαν στη Μύκονο με φέρι από τη Ραφήνα τα ιστορικά αυτοκίνητα κινήθηκαν προς τη Χώρα της Μυκόνου, όπου και παρατάχθηκαν μπροστά στο Δημαρχείο. Εκεί δόθηκε και η πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα, ενώπιον πλήθους κόσμου και επισήμων, όπως ο δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, ο αντιδήμαρχος και μέλη του δημοτικού συμβουλίου., η πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Ελένη Καλπουρτζή, εκπρόσωποι της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος.

Το Mykonos Olympic Classic Rally θα ολοκληρωθεί αύριο, Κυριακή, 23 Οκτωβρίου.

Δείτε βίντεο από το MykonosTV:

Κλείσιμο
https://www.youtube.com/watch?v=C0c9CHS5dX4

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης