Κέρκυρα: Συνελήφθη 25χρονος για κλοπή κινητού

Κέρκυρα: Συνελήφθη 25χρονος για κλοπή κινητού

Οι αστυνομικοί εξιχνίασαν άμεσα την κλοπή, βρήκαν στην κατοχή του δράστη το αξίας 599 ευρώ κλεμμένο κινητό και το επέστρεψαν στους δικαιούχους

Κέρκυρα: Συνελήφθη 25χρονος για κλοπή κινητού
Ούτε τα… δεδομένα δεν είχε προλάβει να αλλάξει στο πανάκριβο κινητό που έκλεψε από μια εμπορική επιχείρηση στην πόλη της Κέρκυρας, στην οποία μπήκε παριστάνοντας τον πελάτη ένας 25χρονος Έλληνας το πρωί της Πέμπτης.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξιχνίασαν άμεσα την κλοπή, βρήκαν στην κατοχή του δράστη το αξίας 599 ευρώ κλεμμένο κινητό και το επέστρεψαν στους δικαιούχους και σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος του 25χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.

Κλείσιμο
*** Ανάλογη κατάληξη είχε και η κλοπή που διέπραξε το απόγευμα της Παρασκευής ένας 42χρονος Έλληνας, ο οποίος βρήκε ξεκλείδωτο το φορτηγό ενός 39χρονου που ήταν σταθμευμένο σε μια περιοχή του Αιγίου και «βούτηξε» από μέσα 200 ευρώ! Όμως, εντοπίστηκε λίγα λεπτά μετά από αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθη και προσήχθη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου κατηγορούμενος για κλοπή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης