Οπλοστάσιο σε σπίτι στην Καβάλα

Οπλοστάσιο σε σπίτι στην Καβάλα

Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι και ανακάλυψαν ένα υποπολυβόλο, δυο πολεμικά τυφέκια το ένα από τα οποία οξειδωμένο, ένα αεροβόλο με σκοπευτική διόπτρα, ένα πιστόλι replica

Οπλοστάσιο σε σπίτι στην Καβάλα
Έτοιμος για… πόλεμο ήταν ένας 53χρονος που είχε μετατρέψει το σπίτι του σε χωριό της Καβάλας σε αποθήκη οπλισμού, φυσικά παράνομου! Μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και πολεμικά όπλα που ερευνάται πώς βρέθηκαν στην κατοχή του και από πού προέρχονται.

Μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι και ανακάλυψαν ένα υποπολυβόλο, δυο πολεμικά τυφέκια το ένα από τα οποία οξειδωμένο, ένα αεροβόλο με σκοπευτική διόπτρα, ένα πιστόλι replica, μια βάση κυνηγετικού όπλου, 30 μαχαίρια μήκους 0,09 ως 0,58 εκατοστών με εννέα θήκες, δυο τσεκούρια, 22 φυσίγγια από τα οποία 14 πολεμικά, τέσσερα πιστολιού και τέσσερα περιστρόφου, τρεις φορητούς ασυρμάτους και μια θήκη περιστρόφου.

Ο 53χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια, όπου ολοκληρώθηκε η προανάκριση και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας η οποία άσκησε σε βάρος του δικογραφία για παράβαση των νόμων περί όπλων και περί ραδιοσταθμών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης