Μικτό Ορκωτό: Διεκόπη η δίκη Λαυρεντιάδη για απόπειρα ανθρωποκτονιας

Μικτό Ορκωτό: Διεκόπη η δίκη Λαυρεντιάδη για απόπειρα ανθρωποκτονιας

Η δίκη διεκόπη με απόφαση του δικαστηρίου για τις 19 Σεπτεμβρίου

Μικτό Ορκωτό: Διεκόπη η δίκη Λαυρεντιάδη για απόπειρα ανθρωποκτονιας
Διακοπή της δίκης του επιχειρηματία, Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και έξι ακόμη κατηγορουμένων για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του επιχειρηματία Αθηναγόρα Ανδριαδάκη τον Ιούνιο του 2012, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ενώπιον του οποίοι επρόκειτο να ξεκινήσει σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης.

Η δίκη διεκόπη με απόφαση του δικαστηρίου για τις 19 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία έχει προγραμματιστεί να εκδικασθεί από άλλο δικαστήριο – Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων - η δίκη για τα δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στην οποία ο Λ. Λαυρεντιάδης είναι επίσης κατηγορούμενος!

Κλείσιμο
Ο υπόδικος επιχειρηματίας και για το σκάνδαλο της Proton Bank, δεν παραβρέθηκε σήμερα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου αλλά προτίμησε να εκπροσωπηθεί από τους συνηγόρους του. Συνολικά στο δικαστήριο παραβρέθηκαν οι πέντε από τους επτά συνολικά κατηγορούμενους.

Από την αρχή της διαδικασίας τέθηκαν αιτήματα αναβολής λόγω κωλύματος συνηγόρων και τελικά το δικαστήριο αποφάσισε την διακοπή της δίκης για τις 19 Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη υπόθεση είχε αναβληθεί από τον Ιανουάριο του 2015 ενώ είχε η ακροαματική διαδικασία είχε προχωρήσει. Αιτία της αναβολής που είχε δοθεί τότε ήταν η ασθένειας ενός εκ των κατηγορουμένων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης