Με πλαστά χαρτιά έφερναν ηρωίνη από την Τουρκία

Με πλαστά χαρτιά έφερναν ηρωίνη από την Τουρκία

Το αυτοκίνητο με πινακίδες κυκλοφορίας Αυστρίας ακινητοποιήθηκε για έλεγχο από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος

Με πλαστά χαρτιά έφερναν ηρωίνη από την Τουρκία
Οδηγούσε ένα αυτοκίνητο γεμάτο ναρκωτικά, αλλά χρησιμοποιούσε διαβατήριο το οποίο ανήκε σε... άλλον, ένας νεαρός Αυστριακός που έφτασε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων στον Έβρο μαζί με έναν ομοεθνή του για να επιχειρήσουν είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από την Τουρκία!

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο με πινακίδες κυκλοφορίας Αυστρίας ακινητοποιήθηκε για έλεγχο από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και τους τελωνειακούς, οι οποίοι διαπίστωσαν αμέσως ότι στο αυστριακό διαβατήριο που τους έδειξε ο 24χρονος δεν απεικονιζόταν ο ίδιος. Έτσι, τον συνέλαβαν μαζί με τον 42χρονο ομοεθνή συνεπιβάτη του και «ξεψάχνισαν» το όχημα.

Στο εσωτερικό του ανακάλυψαν κρυμμένα έξι συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 13,32 γραμμαρίων, μια συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης, δέκα φίλτρα τσιγάρων εμποτισμένα με ηρωίνη, ένα χάπι του ναρκωτικού φαρμάκου Vulbegal, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και δέκα σύριγγες, τα οποία οι αλλοδαποί ομολόγησαν ότι μετέφεραν από την γειτονική χώρα. Και οι δυο οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενοι για εισαγωγή ναρκωτικών και πλαστογραφία ταξιδιωτικών εγγράφων κατά περίπτωση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης