Χανιά: Χούλιγκαν τα έσπασαν και τραυμάτισαν τρεις σε καφετέρια

Χανιά: Χούλιγκαν τα έσπασαν και τραυμάτισαν τρεις σε καφετέρια

Καρέ- καρέ εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας για να ταυτοποιήσουν τους δράστες

Χανιά: Χούλιγκαν τα έσπασαν και τραυμάτισαν τρεις σε καφετέρια
Καρέ- καρέ εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων στο κέντρο των Χανίων, για να αναγνωρίσουν τους δράστες της απρόκλητης επίθεσης σε μια καφετέρια που προκάλεσαν τον τραυματισμό τριών θαμώνων!

Το περιστατικό συνέβη αργά το βράδυ της Τετάρτης όταν μια ομάδα νεαρών, που ερευνάται αν πρόκειται για χούλιγκαν ποδοσφαιρικού σωματείου, εξαπέλυσε ξαφνικά επίθεση στο κατάστημα που τα τραπεζάκια του ήταν γεμάτα κόσμο. Οι άγνωστοι δράστες άρχισαν να πετούν μπουκάλια και καρέκλες με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις θαμώνες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Αμέσως μετά, οι βάνδαλοι έσπευσαν να εξαφανιστούν τρέχοντας προς διάφορες κατευθύνσεις και οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν στην περιοχή. Εκτιμούν, πάντως, ότι θα ταυτοποιηθούν από τα πλάνα των συστημάτων κλειστού κυκλώματος. Οι καταθέσεις που έδωσαν οι αυτόπτες μάρτυρες επίθεσης, πάντως, δεν βοηθούν να ξεκαθαριστεί το κίνητρο της αναίτιας επίθεσης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης