Χασισοκαλλιεργητής που είχε και λαθραίο καπνό συνελήφθη στο Αγρίνιο

Χασισοκαλλιεργητής που είχε και λαθραίο καπνό συνελήφθη στο Αγρίνιο

Ο 43χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Χασισοκαλλιεργητής που είχε και λαθραίο καπνό συνελήφθη στο Αγρίνιο
Όχι μόνο δεν διέθετε συνταγή γιατρού ένας 43χρονος για τα εννέα ναρκωτικά χάπια που βρήκαν στην κατοχή του οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, όταν του έκαναν έλεγχο στο Αγρίνιο, αλλά είχε και άλλες παράνομες δραστηριότητες όπως η κατοχή λαθραίου καπνού και η καλλιέργεια μιας μίνι χασισοφυτείας.

Οι αστυνομικοί, που κατέσχεσαν τα χάπια, έκαναν έρευνα στο σπίτι του δράστη στην Κατούνα και ανακάλυψαν τα έξι δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε στην αυλή του. Μέσα στο σπίτι βρήκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 788 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού, που εστάλη στο αρμόδιο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί. Ο 43χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Ο έλεγχος που έκαναν οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε έναν 47χρονο σε περιοχή του  Ηρακλείου, αποκάλυψε ότι μετέφερε 39 συσκευασίες με αδασμολόγητο καπνό συνολικού βάρους ενός κιλού και 950 γραμμαρίων και δέκα πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Όλα κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο, ενώ ο 47χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης