Άγνωστοι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ και πέτρες σε διμοιρία των ΜΑΤ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια λίγο μετά τη 1:30 τα ξημερώματα της Κυριακής.
Στη συνέχεια η ομάδα των νεαρών κατευθύνθηκε στην Πατησίων και στη συμβολή με την οδό Αβέρωφ έβαλε φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.
Από την επίθεση δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ δύο πυροσβεστικά οχήματα μετέβησαν στην οδό Πατησίων για να κατασβέσουν τη φωτιά.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.