Άγνωστοι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ και πέτρες σε διμοιρία των ΜΑΤ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια λίγο μετά τη 1:30 τα ξημερώματα της Κυριακής.
Στη συνέχεια η ομάδα των νεαρών κατευθύνθηκε στην Πατησίων και στη συμβολή με την οδό Αβέρωφ έβαλε φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.
Από την επίθεση δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ δύο πυροσβεστικά οχήματα μετέβησαν στην οδό Πατησίων για να κατασβέσουν τη φωτιά.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη