Συλλήψεις για ecstasy και ναρκωτικά χάπια στη Λάρισα

Συλλήψεις για ecstasy και ναρκωτικά χάπια στη Λάρισα

Οι αστυνομικοί είδαν τον 21χρονο Έλληνα να ρίχνει στο δρόμο μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και συνέλαβαν τόσο τον ίδιο όσο και τον 24χρονο φίλο του

Συλλήψεις για ecstasy και ναρκωτικά χάπια στη Λάρισα
Δεν απέφυγε τη σύλληψη ένας νεαρός που είχε στοχοποιηθεί από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στη Λάρισα, παρ' όλο που ξεφορτώθηκε μέρος των ναρκωτικών που είχε πάνω του πετώντας τα στο έδαφος. Έτσι κι αλλιώς, είχαν μείνει αρκετά πάνω του για να βρεθεί με χειροπέδες.

Οι αστυνομικοί είδαν τον 21χρονο Έλληνα να ρίχνει στο δρόμο μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και συνέλαβαν τόσο τον ίδιο όσο και τον 24χρονο φίλο του, καθώς είχαν μαζί τα ναρκωτικά. Εκτός από αυτά, στην κατοχή του 21χρονου κατασχέθηκαν μία συσκευασία με πέντε χάπια ecstasy και ένας τρίφτης κάνναβης. Και οι δυο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών.

Λίγη ώρα αργότερα, συνελήφθη στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 48χρονος που υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκαν 18 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή και μία συσκευασία με χύμα καπνό βάρους 270,7 γραμμαρίων χωρίς την ταινία του φόρου κατανάλωσης.

Όλα κατασχέθηκαν, ο καπνός εστάλη στο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι σχετικοί φόροι και δασμοί και ο 48χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης