Ξάνθη: Κατέσχεσαν ένα τόνο επικίνδυνα όστρακα

Ξάνθη: Κατέσχεσαν ένα τόνο επικίνδυνα όστρακα

Έπειτα από αστυνομικό έλεγχο τρεις οδηγοί ηλικίας 61, 49 και 34 χρόνων που μετέφεραν ψευδοαχιβάδες βάρους ενός τόνου και 100 κιλών κι έτσι συνελήφθησαν, καθώς δεν είχαν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά

Ξάνθη: Κατέσχεσαν ένα τόνο επικίνδυνα όστρακα
Δεν έχει τέλος η διακίνηση επικίνδυνων για κατανάλωση οστράκων χωρίς τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα, σε διάφορες περιοχές της Θράκης. Σε μια επαρχιακή οδό της Ξάνθης, εντοπίστηκε άλλο ένα φορτίο με περισσότερο από έναν τόνο ακατάλληλα οστρακοειδή.

Το κομβόι με τα τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα που κινούνταν με την ίδια ταχύτητα το ένα πίσω από το άλλο, κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς της Τροχαίας οι οποίοι τα σταμάτησαν για να κάνουν έλεγχο. Όπως αποδείχθηκε αμέσως, οι τρεις Έλληνες οδηγοί ηλικίας 61, 49 και 34 χρόνων είχαν μοιραστεί το φορτίο με τις ψευδοαχιβάδες βάρους ενός τόνου και 100 κιλών κι έτσι συνελήφθησαν, καθώς δεν είχαν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά.

Τα οστρακοειδή εξετάστηκαν από αρμόδιο κτηνίατρο, ο οποίος διαπίστωσε ότι δεν ήταν ασφαλή για κατανάλωση και κατασχέθηκαν για να καταστραφούν. Παράλληλα,  κατασχέθηκαν και τα τρία αυτοκίνητα των μεταφορέων, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης κατηγορούμενοι για παραβάσεις του Αλιευτικού και του Αγορανομικού Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης