Λάρισα: Σνόμπαρε τα κοσμήματα και προτίμησε να κλέψει 120 ευρώ

Λάρισα: Σνόμπαρε τα κοσμήματα και προτίμησε να κλέψει 120 ευρώ

Ο νεαρός ανακρίνεται στην Ασφάλεια για το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για κλοπή

Λάρισα: Σνόμπαρε τα κοσμήματα και προτίμησε να κλέψει 120 ευρώ
Περιφρόνησε τα... κοσμήματα που υπήρχαν στις προθήκες και τα συρτάρια του κοσμηματοπωλείου που διέρρηξε στη Λάρισα και άρπαξε όλα κι όλα 119 ευρώ από την ταμειακή μηχανή, ένας νεαρός διαρρήκτης. Και αυτά, όμως, δεν πρόλαβε να τα χαρεί γιατί συνελήφθη άμεσα.

Ο 20χρονος δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. λίγα λεπτά μετά την διαφυγή του από το κοσμηματοπωλείο και πάνω του βρέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα, που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Ο νεαρός ανακρίνεται στην Ασφάλεια για το ενδεχόμενο να έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για κλοπή.

Αμέσως συνελήφθη και ένας 39χρονος που διέρρηξε ένα κατάστημα στη Βέροια
και άρπαξε όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο. Ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας σε περιοχή της Ημαθίας και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών   Βέροιας κατηγορούμενος για κλοπή, ενώ ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης