Πρέβεζα: Έβαψε το κλεμμένο μηχανάκι για να μην εντοπίζεται!

Πρέβεζα: Έβαψε το κλεμμένο μηχανάκι για να μην εντοπίζεται!

Μετά την καταγγελία της 36χρονης ιδιοκτήτριας του μοτοποδηλάτου, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν αυτοψία στο σημείο, ανακάλυψαν στοιχεία που τους οδήγησαν στην ταυτοποίηση του δράστη

Πρέβεζα: Έβαψε το κλεμμένο μηχανάκι για να μην εντοπίζεται!
Πίστευε ότι δεν θα εντοπιζόταν επειδή είχε αλλάξει… εμφάνιση στο μηχανάκι που είχε κλέψει την περασμένη Πέμπτη από την πυλωτή μιας πολυκατοικίας στην Πρέβεζα, ο 51χρονος Έλληνας δράστης. Όμως, είχε αφήσει ίχνη που οδήγησαν στη σύλληψή του.

Μετά την καταγγελία της 36χρονης ιδιοκτήτριας του μοτοποδηλάτου, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν αυτοψία στο σημείο, ανακάλυψαν στοιχεία που τους οδήγησαν στην ταυτοποίηση του δράστη και, μαζί με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης, ξεκίνησαν έρευνες για να τον εντοπίσουν.

Ο 51χρονος βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής να επιβαίνει σε μοτοποδήλατο άλλου χρώματος. Σύντομα, όμως, αποδείχθηκε ότι ήταν το κλεμμένο το οποίο είχε… βάψει για να περνάει απαρατήρητο! Το μηχανάκι αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του και ο δράστης συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας που του άσκησε δίωξη για κλοπή μεταφορικού μέσου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης