Θήβα: Έστηνε… οδοφράγματα και λήστευε οδηγούς

Θήβα: Έστηνε… οδοφράγματα και λήστευε οδηγούς

Εφιαλτικές στιγμές με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας ζούσαν οι ανυποψίαστοι οδηγοί που περνούσαν από τη γέφυρα του Πυρίου Θηβών

Θήβα: Έστηνε… οδοφράγματα και λήστευε οδηγούς
Εφιαλτικές στιγμές με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας ζούσαν οι ανυποψίαστοι οδηγοί που περνούσαν από τη γέφυρα του Πυρίου Θηβών, όπου έπεφταν πάνω σε… οδοφράγματα από πέτρες, τσιμεντόλιθους και μάρμαρα ή δέχονταν στα οχήματά τους «βροχή» από λάστιχα και καπό αυτοκινήτων!

Έτσι, υποχρεώνονταν να σταματήσουν, συχνά έχοντας πάθει ζημιές όπως συνέβη σε ένα τουριστικό λεωφορείο και ένα Δ.Χ. φορτηγό! Αυτό εκμεταλλευόταν ο 46χρονος τσιγγάνος που έστηνε τις επικίνδυνες ενέδρες για να τους ληστεύει απειλώντας τη ζωή τους και των επιβατών ή να κλέβει πολύτιμα αντικείμενα όσο βρίσκονταν έξω από τα οχήματα!

Η δράση του αδίστακτου κακοποιού κράτησε έναν ολόκληρο μήνα, στο διάστημα του οποίου είχε προσπαθήσει να ακινητοποιήσει πλήθος οχήματα και, σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, είχε ληστέψει τους οδηγούς ενώ σε άλλη μία είχε διαπράξει κλοπή. Όμως, πήρε τέλος όταν συνελήφθη με επιχείρηση της Ασφαλείας Θηβών και ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας και Ευβοίας. 

Κλείσιμο
Σε βάρος του 46χρονου, που έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές για πλήθος παρανομίες, σχηματίστηκε δικογραφία για ληστείες, διακεκριμένες κλοπές και φθορές, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Με αυτήν παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, που του άσκησε την αντίστοιχη δίωξη και διέταξε να κρατηθεί ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης