«Σουρωτήρι» έκαναν ξανά οι Τούρκοι τις Οινούσσες

«Σουρωτήρι» έκαναν ξανά οι Τούρκοι τις Οινούσσες

Μέσα σε μία ώρα τουρκικά μαχητικά πέταξαν 6 (!) φορές πάνω από το νησί - Την ίδια ώρα ο υπουργός Άμυνας είχε ζητήσει άσκηση στην περιοχή Χίου-Οινουσσών

«Σουρωτήρι» έκαναν ξανά οι Τούρκοι τις Οινούσσες
Για τέταρτη ημέρα συνεχίζεται η τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο, με προκλητικές υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά. Και σήμερα τουρκικά μαχητικά συνέχισαν τις επιθετικές πτήσεις πάνω από ελληνικό έδαφος. Μάλιστα σε διάστημα μιας ώρας, από τις 11:30 μέχρι τις 12:30, τουρκικά μαχητικά πέταξαν έξι φορές πάνω από τις Οινούσσες δημιουργώντας συνθήκες πρόκλησης έντασης.

Την ίδια ώρα με εντολή του υπουργού Πάνου Καμμένου οι ένοπλες δυνάμεις εκτελούσαν άσκηση αεράμυνας στην περιοχή Χίου-Οινουσσών, γεγονός που καθόλου δεν πτόησε τους Τούρκους.

Η ελληνική άσκηση σήμερα το πρωί, για την εκτέλεση της οποίας ο κ. Καμμένος μάλιστα πήγε στο γραφείο του στο Πεντάγωνο με στολή παραλλαγής, είχε σκοπό την διαπίστωση της ετοιμότητας της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης «Δ» βορείου τομέα καθώς και αεράμυνας περιοχής Χίου-Οινουσσών.

Παρ' όλα αυτά, οι Τούρκοι συνέχισαν το χαβά τους και έστειλαν οπλισμένα μαχητικά F-16 έξι φορές πάνω από τις Οινούσσες γεγονός που προκάλεσε αμηχανία στο ΓΕΕΘΑ...

Μάλιστα στην πρώτη υπέρπτηση υπήρξε και εμπλοκή, ωστόσο αυτό δεν σταμάτησε τα τουρκικά μαχητικά, που συνέχισαν να πετάνε πάνω από ελληνικό έδαφος.
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης