Τραγωδία στο Πήλιο: Πυροβόλησε τη γυναίκα του και σκότωσε τον εραστή της

Τραγωδία στο Πήλιο: Πυροβόλησε τη γυναίκα του και σκότωσε τον εραστή της

Ένας 50χρονος «έπιασε στα πράσα» την 36χρονη γυναίκα του μέσα σε αποθήκη μαζί με τον 61χρονο εραστή της -  Αφού τους «γάζωσε» με καραμπίνα, κατάπιε φυτοφάρμακο 

Τραγωδία στο Πήλιο: Πυροβόλησε τη γυναίκα του και σκότωσε τον εραστή της
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο ένας 50χρονος που προσπάθησε να αυτοκτονήσει μετά την τραγωδία που προκάλεσε τα ξημερώματα στην κοινότητα Μακρυράχη του Πηλίου, όταν «έπιασε στα πράσα» τη σύζυγό του και τον εραστή της και τους «γάζωσε» με σφαίρες.

Ο 50χρονος εισέβαλε οπλισμένος με κυνηγετικό όπλο στην αποθήκη της κατοικίας του 61χρονου αντίζηλού του, όπου βρισκόταν μαζί με την 36χρονη γυναίκα του. Έπειτα από μια έντονη λογομαχία, πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον τους. Τα σκάγια χτύπησαν στο στήθος, την κοιλιακή χώρα και το χέρι τον 61χρονο και την 36χρονη στο δεξί χέρι, αλλά ο εκτός εαυτού απατημένος σύζυγος δεν σταμάτησε εκεί. Με το κοντάκι του όπλου, άρχισε να χτυπάει τα αιμόφυρτα θύματα σε όλο τους το σώμα!

Όταν κόπασε η οργή του και συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, ο 50χρονος κάλεσε το ΕΚΑΒ και στη συνέχεια κατάπιε φυτοφάρμακο προσπαθώντας να βάλει τέλος στη ζωή του. Και οι τρεις παρελήφθησαν από ασθενοφόρα και διακομίστηκαν στο Γενικό νοσοκομείο Βόλου, όπου λίγο αργότερα ο 61χρονος άφησε την τελευταία του πνοή. Η 36χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ ο δράστης σύζυγός της νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας, υπό την επιτήρηση ανδρών του αστυνομικού τμήματος Περιφέρειας Βόλου.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης