Βίντεο: Χαμός με τους μετανάστες στην πλατεία Βικτωρίας για λίγο φαγητό

Βίντεο: Χαμός με τους μετανάστες στην πλατεία Βικτωρίας για λίγο φαγητό

Εκατοντάδες άνθρωποι κοιμήθηκαν τη νύχτα που πέρασε στα παρτέρια της πλατείας και σήμερα πολλοί ήταν οι πολίτες, οι εθελοντές και οι οργανώσεις που πήγαν στη Βικτώρια για να τους προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

Βίντεο: Χαμός με τους μετανάστες στην πλατεία Βικτωρίας για λίγο φαγητό
Πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης στην πλατεία Βικτωρίας η οποία τις τελευταίες ημέρες έχει πλημμυρίσει ξανά από εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες.

Εκατοντάδες άνθρωποι κοιμήθηκαν τη νύχτα που πέρασε στα παρτέρια της πλατείας και σήμερα πολλοί ήταν οι πολίτες, οι εθελοντές και οι οργανώσεις που πήγαν στη Βικτώρια για να τους προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Ωστόσο, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι επικράτησε ένταση στην πλατεία όταν ένα πούλμαν γεμάτο τρόφιμα και ρούχα έφτασε στην περιοχή. Όπως φαίνεται και από το παρακάτω βίντεο του Mega, αμέσως σχηματίστηκαν τεράστιες ουρές έξω από το όχημα από ανθρώπους που περίμεναν να πάρουν τα απολύτως απαραίτητα, ενώ στη συνέχεια δύο ομάδες μεταναστών πιάστηκαν στα χέρια για λίγο φαγητό.

Το πούλμαν το είχε νοικιάσει ο ιδιοκτήτης ενός τουριστικού γραφείου από την Καλαμάτα ο οποίος ταξίδεψε έως την Αθήνα για να βοηθήσει τους ανθρώπους αυτούς. 

Ωστόσο, όπως και ο ίδιος διαπίστωσε, η κατάσταση στην πλατεία Βικτωρίας είναι απελπιστική αφού οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που καταφτάνουν εκεί, όχι μόνο ζουν σε άθλιες συνθήκες, αλλά δεν έχουν να φάνε, ενώ μεγαλύτερη ανησυχία υπάρχει για τα μωρά και τα παιδάκια που αναγκάζονται να κοιμούνται στο κρύο κάθε νύχτα. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης