Εκαναν «γυαλιά-καρφιά» το γραφείο του εργατολόγου Δημήτρη Μπούρλου

Εκαναν «γυαλιά-καρφιά» το γραφείο του εργατολόγου Δημήτρη Μπούρλου

Άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο γραφείο και προκάλεσαν μεγάλες ζημιές σε υπολογιστές και εκτυπωτές, ενώ πέταξαν φέιγ βολάν

Εκαναν «γυαλιά-καρφιά» το γραφείο του εργατολόγου Δημήτρη Μπούρλου
«Γυαλιά καρφιά» έκανε το μεσημέρι μια ομάδα κουκουλοφόρων το γραφείο του εργατολόγου Δημήτρη Μπούρλου, στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες εισέβαλαν στο γραφείο -που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ναυαρίνου- και προκάλεσαν μεγάλες ζημιές σε υπολογιστές και εκτυπωτές, ενώ πέταξαν φέιγ βολάν.

Οι δράστες αποχώρησαν από το γραφείο του εργατολόγου αφού πρώτα έγραψαν συνθήματα στους τοίχους, ενώ λίγη ώρα αργότερα, με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους επιτέθηκαν στο γραφείο του κ. Μπούρλου.

Όπως ανέφεραν, ο εργατολόγος μπήκε στο στόχαστρό τους, καθώς «είναι μέλος της επιτροπής σοφών, η οποία χάραξε την κυβερνητική πολιτική όσον αφορά στην αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού, εντός του πλαισίου που ορίζει το τρίτο
Κλείσιμο
Μνημόνιο». Σύμφωνα με τους δράστες της επίθεσης: «Η αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού επιτελεί έναν ακόμη αντικοινωνικό σχεδιασμό, μια ακόμη έκφανση της επίθεσης κράτους και κεφαλαίου ενάντια σε όλους τους από τα κάτω».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης