Ένταση σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στα Εξάρχεια όταν ομάδα 100 περίπου αγνώστων εκτόξευσε μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ, στην οδό Στουρνάρη.
Οι άγνωστοι κατευθύνθηκαν στο σημείο όπου βρισκόταν η διμοιρία και αφού πέταξαν τη μολότοφ αποχώρησαν προς την πλατεία των Εξαρχείων, απ' όπου διασπάστηκαν σε μικρότερες ομάδες και σκορπίστηκαν στα γύρω στενά.
Η ένταση κράτησε αρκετή ώρα, καθώς κατά διαστήματα οι νεαροί έβγαιναν από τις «κρυψώνες» τους, ρίχνοντας πέτρες και φωτοβολίδες εναντίον των αστυνομικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τις 12 το βράδυ οι αστυνομικοί είχαν προχωρήσει σε τρεις προσαγωγές.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.