Δίκη Χρυσής Αυγής: Διακοπή λόγω... πλημμύρας

Δίκη Χρυσής Αυγής: Διακοπή λόγω... πλημμύρας

Ολιγόπελεπτη διακοπή της δίκης επειδή τα νερά από τη σφοδρή νεροποντή μπήκαν μέσα στη δικαστική αίθουσα 

Δίκη Χρυσής Αυγής: Διακοπή λόγω... πλημμύρας
Η καταρακτώδης βροχή που πέφτει από το πρωί στην Αθήνα, προκάλεσε μίνι - πλημμύρα και στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού εκεί όπου συνεδριάζει το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων και δικάζει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Κλείσιμο


Ενώ η δίκη είχε ξεκινήσει κανονικά και οι συνήγοροι υπεράσπισης εξέταζαν το μάρτυρα Δημήτρη Μελαχρινόπουλο, φίλο του αδικοχαμένου μουσικού Παύλου Φύσσα, στα πλαϊνά σημεία της αίθουσας άρχιζαν να μπαίνουν νερά, με αποτέλεσμα η πρόεδρος να διακόψει τη μαρτυρία του κ. Μελαχρινόπουλου, έως ότου μεζευτούν τα νερά με σφουγγαρίστρες. 



Και αυτό το γεγονός της πλημμύρας της δικαστικής αίθουσας αναδυκνύει εκ νέου τα προβλήματα του χώρου όπου συνεδρίαζει το δικαστήριο, τα οποία είχαν αναδείξει από την αρχή τοπικές αρχές του Κορυδαλλού, συνήγοροι πολιτικής αγωγής αλλά και οι δημοσιογραφικές ενώσεις. 



Κατά τα άλλα, όσον αφορά στην εξέταση του μάρτυρα από την υπεράσπιση, ο Δ. Μελαχρινόπουλος δέχεται μπαραζ ερωτήσεων από το πρωί. Οι συνήγοροι των κατηγορουμένων βάλλουν κατά της αξιοπιστίας του, αμφισβητώντας τον πυρήνα της κατάθεσης που έδωσε χθες στο δικαστήριο. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης