Συνέδριο για τις σπάνιες παθήσεις στο Ίδρυμα Ευγενίδου

Συνέδριο για τις σπάνιες παθήσεις στο Ίδρυμα Ευγενίδου

Με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων αλλά και ασθενών με σπάνια νοσήματα, οι οποίοι θα μοιραστούν τις προσωπικές τους εμπειρίες με το κοινό

Συνέδριο για τις σπάνιες παθήσεις στο Ίδρυμα Ευγενίδου
Με στόχο την ευρεία ενημέρωση του κοινού για τις σπάνιες παθήσεις, η Πανελλήνια Ένωση Σπανίων Παθήσεων (Π.Ε.Σ.ΠΑ.), διοργανώνει το 8ο Ετήσιο Συνέδριό της με θέμα «Σπάνιες Παθήσεις – Ορφανά Φάρμακα: Απαραίτητη η Συνεργασία Ασθενών, Ιατρών και Επαγγελματιών Υγείας».
 
Το συνέδριο θα γίνει την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015, στο Ίδρυμα Ευγενίδου, υπό την Αιγίδα της Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών.
 
Στο Συνέδριο έχει προσκληθεί ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και εκπρόσωποι του Υπουργείου Υγείας. Θα μιλήσουν διακεκριμένοι επιστήμονες, εκπρόσωποι φορέων στον τομέα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, καθώς και ασθενείς με σπάνια νοσήματα, οι οποίοι θα μοιραστούν τις προσωπικές τους εμπειρίες με το κοινό.
 
Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν και θα δοθούν 7 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης, (CME Credits) για τους ενδιαφερόμενους Ιατρούς, καθώς και βεβαιώσεις συμμετοχής.
Στοιχεία επικοινωνίας: τηλ: 210-7660989, fax.: 210-7660991, κιν.: 6974003282,
email: gr-pespa@otenet.gr  website: www.pespa.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης