Ηράκλειο: Ανήλικος έκλεψε μοτοσικλέτα και συνελήφθη η μητέρα του

Ηράκλειο: Ανήλικος έκλεψε μοτοσικλέτα και συνελήφθη η μητέρα του

Η κλεμμένη μηχανή ανήκε σε έναν 57χρονο, στον οποίο και επεστράφη

Ηράκλειο: Ανήλικος έκλεψε μοτοσικλέτα και συνελήφθη η μητέρα του
Μέρες τώρα κυκλοφορούσε με κλεμμένη μοτοσικλέτα στο Ηράκλειο ένας ανήλικος αλλοδαπός, ώσπου τελικά έπεσε σε μπλόκο της Ασφαλείας και οι αστυνομικοί που τον σταμάτησαν για να τον ελέγξουν διαπίστωσαν ότι η μηχανή ανήκε σε έναν 57χρονο και είχε κλαπεί την προηγούμενη Δευτέρα.

Ο 17χρονος Ρουμάνος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κλοπή, μαζί με την 39χρονη μητέρα του που επίσης συνελήφθη και της ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. Η κλεμμένη μοτοσικλέτα αποδόθηκε στον 57χρονο ιδιοκτήτη της.

*** Ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην παραλία του Μύτικα στην Πρέβεζα διέρρηξαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου δυο τσιγγάνοι ηλικίας 28 και 22 χρόνων και έκλεψαν από το εσωτερικό του χρήματα και έναν χρυσό σταυρό. Η διάρρηξη εξιχνιάστηκε από την τοπική Ασφάλεια, αλλά οι δράστες δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή κατά συναυτουργία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης