Ξάνθη: Τοξικομανής έφυγε από νοσοκομείο με το… κρεβάτι του!

Ξάνθη: Τοξικομανής έφυγε από νοσοκομείο με το… κρεβάτι του!

Το κρεβάτι-φορείο το έσερναν οι συγγενείς του - Το προσωπικό του νοσοκομείου ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία και οι δράστες συνελήφθησαν έξω από τον περιβάλλοντα χώρο πριν απομακρυνθούν

Ξάνθη: Τοξικομανής έφυγε από νοσοκομείο με το… κρεβάτι του!
Δεν πήγε μακριά με το ασυνήθιστο όχημα στο οποίο επέβαινε, ένας χρήστης ναρκωτικών που άφησε άφωνους δεκάδες περαστικούς, όταν έφυγε από το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης πάνω σε ένα… κρεβάτι- φορείο που έσπρωχναν οι συγγενείς του!

Το προσωπικό του νοσοκομείου ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία και οι δράστες συνελήφθησαν έξω από τον περιβάλλοντα χώρο πριν απομακρυνθούν. Σε βάρος του νεαρού δράστη, που γνωστός στις αστυνομικές αρχές από άλλα επεισόδια, αλλά και των συγγενών του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Το περίεργο περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου, όταν ο τοξικομανής πήγε για πολλοστή φορά στο Τμήμα Επειγόντων και απαίτησε επιτακτικά να του χορηγηθεί συνταγή για ηρεμιστικά φάρμακα. Οι γιατροί τον παρέπεμψαν σε ψυχίατρο, όπως προβλέπεται, αλλά εκείνος ανέβηκε στο φορείο και βγήκε στον δρόμο με τη βοήθεια των συγγενών του, αγνοώντας προκλητικά το προσωπικό του νοσοκομείου που προσπάθησε να τους εμποδίζει και δείχνοντας επιθετική συμπεριφορά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης