Κορινθία: Είχαν κάνει επάγγελμα τις... διαρρήξεις

Κορινθία: Είχαν κάνει επάγγελμα τις... διαρρήξεις

Κοντά στην εξάρθρωση σπείρας διαρρηκτών που δρούσαν επί δυόμισι μήνες την περασμένη άνοιξη σε περιοχές της Κορινθίας βρίσκονται οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Βραχατίου...

Κορινθία: Είχαν κάνει επάγγελμα τις... διαρρήξεις
Κοντά στην εξάρθρωση σπείρας διαρρηκτών που δρούσαν επί δυόμισι μήνες την περασμένη άνοιξη σε περιοχές της Κορινθίας βρίσκονται οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Βραχατίου, που ταυτοποίησαν ένα από τα μέλη της και αναζητούν και άλλους συνεργούς του, άγνωστους προς το παρόν.

Ο 25χρονος Αλβανός συμμετείχε σε τουλάχιστον 15 διαρρήξεις και μια απόπειρα σε κατοικίες και άλλους χώρους, που είχαν γίνει στο χρονικό διάστημα από τις 31 Μαρτίου ως και τις 12 Ιουνίου. Στον Άσσο, οι δράστες είχαν διαπράξει επτά κλοπές και μία απόπειρα σε κατοικίες, μια διάρρηξη σε τροχόσπιτο και άλλη μία σε εκκλησία, ενώ στο Περιγιάλι Κορινθίας είχαν παραβιάσει τέσσερα σπίτια και μία αποθήκη.

Η αξίας της λείας τους από χρήματα, χρυσαφικά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα υπολογίζεται σε 35.000 ευρώ. Σε βάρος του 25χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, που περιλαμβάνει άγνωστο αριθμό συνεργών του. Η έρευνα για την ταυτοποίησή τους και για την συμμετοχή τους σε άλλες διαρρήξεις βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης