Κάρυστος: Τους πρόδωσε το κλεμμένο αυτοκίνητο

Κάρυστος: Τους πρόδωσε το κλεμμένο αυτοκίνητο

Οι δύο δράστες είχαν διαρρήξει τέσσερα σπίτια, από τα οποία είχαν αρπάξει χρήματα, χρυσαφικά, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, ένα κινητό που βρέθηκε πάνω στον 32χρονο, ένα tablet, ρούχα και παπούτσια αξίας 11.000 ευρώ

Κάρυστος: Τους πρόδωσε το κλεμμένο αυτοκίνητο
Το κλεμμένο αυτοκίνητο «πρόδωσε» τους δυο Αλβανούς κακοποιούς που είχαν πάει στην Κάρυστο με πλοίο από την Ραφήνα για να κάνουν διαρρήξεις! Όταν έπεσαν σε μπλόκο της Ο.Π.Κ.Ε., ανέπτυξαν ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγουν, αλλά οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν και κατάφεραν να τους συλλάβουν παρά την αντίσταση που προέβαλλαν. 

Στο Ι.Χ. αυτοκίνητο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο αστυνομικό τμήμα Καρύστου την περασμένη Κυριακή και κατασχέθηκε για να αποδοθεί στην ιδιοκτήτριά του, βρέθηκαν ένας τροχός κοπής μετάλλων, τρυπάνια, σέγα, κατσαβίδια, μεταλλικοί κόφτες, ένα βενζινοκίνητο θαμνοκοπτικό μηχάνημα και διάφορα είδη οικιακής χρήσης, ακόμη και... απορρυπαντικά!

Οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 32 και 25 χρόνων συνελήφθησαν και προσήχθησαν στο τοπικό τμήμα, όπου διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 32χρονου είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων για διακεκριμένες κλοπές, ενώ ο 25χρονος βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα. Οι δυο τους είχαν φτάσει στην περιοχή το βράδυ του Σαββάτου και, αφού έκλεψαν το αυτοκίνητο, διέρρηξαν τέσσερα σπίτια, από τα οποία άρπαξαν χρήματα, χρυσαφικά, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, ένα κινητό που βρέθηκε πάνω στον 32χρονο, ένα tablet, ρούχα και παπούτσια αξίας 11.000 ευρώ!

Οι δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, κλοπή τροχοφόρου, απείθεια και αντίσταση, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που τους άσκησε δίωξη και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή, από τον οποίο έλαβαν προθεσμία για την Πέμπτη. Η έρευνα για την προέλευση των  κλοπιμαίων και την εμπλοκή τους και σε άλλες διαρρήξεις συνεχίζεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης