Ηράκλειο: Έξω από την εκκλησία έκρυβαν την ηρωίνη!

Ηράκλειο: Έξω από την εκκλησία έκρυβαν την ηρωίνη!

Εδινε εντολές από το κελί για να μεταφέρουν ναρκωτικά με το πλοίο της γραμμής και να τα θάβουν στο προαύλιο μιας… εκκλησίας

Ηράκλειο: Έξω από την εκκλησία έκρυβαν την ηρωίνη!
Τα είχαν τα.. χρονάκια τους, τόσο ο «εγκέφαλος» της διακίνησης ηρωίνης στο Ηράκλειο που βρίσκεται ήδη στη φυλακή, όσο και οι δυο συνεργοί του στους οποίους έδινε εντολές από το κελί για να μεταφέρουν ναρκωτικά με το πλοίο της γραμμής και να τα θάβουν στο προαύλιο μιας… εκκλησίας!

Ο τρόπος με τον οποίο γινόταν η απόκρυψη της ηρωίνης υπέπεσε στην αντίληψη των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι ανακάλυψαν την πρωτότυπη «καβάντζα». Θαμμένο στο χώμα στον προαύλιο χώρο ενός ναού στο Δήμο Μαλεβιζίου, βρήκαν ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε ηρωίνη βάρους 156,6 γραμμαρίων και το είχαν κρύψει ένας 54χρονος και ένας 66χρονος οι οποίοι είχαν μεταφέρει τα ναρκωτικά ακτοπλοϊκώς.

Μετά από πολυήμερες έρευνες, εντοπίστηκε έξω από το λιμάνι του Ηρακλείου ο 54χρονος, συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν άλλα 227 γραμμάρια ηρωίνης, 250 ευρώ και 15 κάρτες κινητής τηλεφωνίας. Στην προανάκριση προέκυψε ότι η ηρωίνη ήταν μέρος μεγαλύτερης παρτίδας που είχε φέρει μαζί με τον 66χρονο ο οποίος αναζητείται και την διακινούσαν στην πόλη του Ηρακλείου για λογαριασμό του 59χρονου που είναι ήδη κρατούμενος σε σωφρονιστικό κατάστημα. Σε βάρος και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης