Μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τη νίκη του «όχι»

Μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τη νίκη του «όχι»

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες - «Τα μεγάλα όχι τα λέει ο λαός» - «Ούτε ο Βενιζέλος, ούτε ο Σαμαράς, ήρθε η ώρα της Αριστεράς», μερικά από τα συνθήματα που φωνάζουν, ενώ χορεύουν και τραγουδούν

Μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τη νίκη του «όχι»
Στην πλατεία Συντάγματος είναι συγκεντρωμένοι οι υποστηρικτές του «όχι» για να πανηγυρίσουν το «θριαμβευτικό», όπως λένε, αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

«Τα μεγάλα όχι τα λέει ο λαός» - «Ούτε ο Βενιζέλος, ούτε ο Σαμαράς, ήρθε η ώρα της Αριστεράς» είναι μερικά από τα συνθήματα που ακούγονται στην πλατεία, όπου ελληνικές σημαίες κυματίζουν. Παράλληλα χορεύουν και τραγουδούν για τη «νίκη» τους, ενώ τουρίστες που βρίσκονται στην πρωτεύουσα τους κοιτούν αποσβολωμένοι. 

Κλείσιμο
Μεταξύ των παρευρισκομένων και η Ελένη Λουκά, αλλά και ο επικεφαλής του κινήματος ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α (Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση), Κωνσταντίνος Παπανικόλας.  Ωστόσο, αυτός που κλέβει την παράσταση είναι ένας τετράποδος σκύλος που έκανε τον «γύρο του θριάμβου» καταχειροκροτούμενος. 

Από νωρίς στο κέντρο της Αθήνας έχουν τοποθετηθεί μικροφωνικές εγκαταστάσεις και γιγαντοοθόνες, προκειμένου να καλύψουν τις ομιλίες.

Δεκάδες ξένα και ελληνικά τηλεοπτικά συνεργεία μεταδίδουν ζωντανά τα όσα συμβαίνουν εκεί και τις αντιδράσεις των συγκεντρωμένων κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. 

Νωρίτερα οι υποστηρικτές του «όχι» είχαν κατακλύσει και την πλατεία Κλαυθμώνος.





























































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης