«ΝΑΙ στην παραμονή της χώρας στην ΕΕ» από τους καθηγητές Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών

«ΝΑΙ στην παραμονή της χώρας στην ΕΕ» από τους καθηγητές Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών

«Στις κρίσιμες ημέρες που ακολουθούν, όλοι μαζί, σε ένα κλίμα συναίνεσης, συνεννόησης και συνεργασίας, οφείλουμε να διασφαλίσουμε την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας», τόνισαν 

«ΝΑΙ στην παραμονή της χώρας στην ΕΕ» από τους καθηγητές Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών
Ο Σύλλογος Μελών ΔΕΠ της Ιατρικής Σχολης του Πανεπιστημίου Αθηνών παίρνει θέση υπέρ της Ευρωπαϊκής πορείας της χώρας, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή τους και συμμετέχει επίσης στην Επιτροπή Στήριξης του «ΝΑΙ» στο επικείμενο δημοψήφισμα, Επιτροπή που προβλέπεται από το Σύνταγμα.

Οι καθηγητές τονίζουν οτι”Οι Πανεπιστημιακοί καθηγητές οφείλουμε να πάρουμε θέση στο δημοψήφισμα που αιφνιδίως και με πολύ συνοπτικές διαδικασίες προκηρύχθηκε από την ελληνική Βουλή. Στο δημοψήφισμα αυτό, το ουσιαστικό διακύβευμα είναι η Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Στις κρίσιμες ημέρες που ακολουθούν, όλοι μαζί, σε ένα κλίμα συναίνεσης, συνεννόησης και συνεργασίας, οφείλουμε να διασφαλίσουμε την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, με τη σαφή και έμπρακτη αποδοκιμασία της καταστροφικής επιλογής του απομονωτισμού κατά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

Οφείλουμε να πούμε

Κλείσιμο
ΝΑΙ στο ερώτημα του δημοψηφίσματος όπως κι αν είναι διατυπωμένο

ΝΑΙ στη συμμετοχή των Ελληνικών Πανεπιστημίων και των Ερευνητικών Κέντρων στον Ενιαίο Ευρωπαϊκό Χώρο Ανώτατης Εκπαίδευσης και Έρευνας

ΝΑΙ στο ευρώ

ΝΑΙ στη συμμετοχή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση”

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης