Μέντιουμ «μαϊμού» βίασε ανήλικη κοπέλα

Μέντιουμ «μαϊμού» βίασε ανήλικη κοπέλα

Οταν συνήλθε, τον είδε να έχει βγάλει το παντελόνι της και να προσπαθεί να την βιάσει, πράγμα που κατάφερε παρά την αντίστασή της.

Μέντιουμ «μαϊμού» βίασε ανήλικη κοπέλα
Με την πρόφαση ότι θα της αποκάλυπτε τα μελλούμενα υποδέχθηκε στο σπίτι του στην πόλη της Ρόδου μια ανήλικη κοπέλα ένας 51χρονος που εμφανιζόταν ως μέντιουμ, αλλά δεν της αποκάλυψε πως το μέλλον της «έγραφε» ότι θα έπεφτε θύμα βιασμού από τον ίδιο!

Συνοδευόμενη από την μητέρα της, η 17χρονη υπέβαλε το περασμένο Σάββατο καταγγελία στην Ασφάλεια σύμφωνα με την οποία ο 50χρονος την προσκάλεσε στο σπίτι του αλλά, αντί να της «ρίξει τα χαρτιά», έριξε κάποια άγνωστη ουσία στο ποτήρι με το κρασί που της πρόσφερε με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Όταν συνήλθε, τον είδε να έχει βγάλει το παντελόνι της και να προσπαθεί να την βιάσει, πράγμα που κατάφερε παρά την αντίστασή της.

Ο 51χρονος συνελήφθη το πρωί της Τρίτης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που του άσκησε δίωξη για βιασμό σε βαθμό κακουργήματος. Μάλιστα, είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για παρόμοιο αδίκημα, καθώς το 2007 είχε συμμετάσχει σε υπόθεση βιασμού κατ' εξακολούθηση μιας 15χρονης από τον 27χρονο αδελφό της! 

Η 17χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή που επιβεβαίωσε ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή χωρίς την θέλησή της, αλλά το δράμα της δεν έχει τελειώσει. Η πληροφορία ότι ο 50χρονος πάσχει από σοβαρό σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα, την έστειλε για εξετάσεις και περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης