Οι πρόεδροι των δικηγόρων συνεδριάζουν στη Λαμία

Οι πρόεδροι των δικηγόρων συνεδριάζουν στη Λαμία

Όλες οι εξελίξεις του δικηγορικού κόσμου στο «τραπέζι» της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος

Οι πρόεδροι των δικηγόρων συνεδριάζουν στη Λαμία
«Καυτά» θέματα του δικηγορικού κόσμου θα απασχολήσουν την Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, η οποία θα συγκληθεί στη Λαμία, το τριήμερο από 5 έως 7 Ιουνίου 2015.

Η Ολομέλεια, αφού ενημερωθεί από τον πρόεδρο της και  πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Βασίλη Αλεξανδρή, για όλες τις εξελίξεις και τις πρωτοβουλίες του δικηγορικού σώματος, θα συζητήσει και να λάβει αποφάσεις για όλα τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν Πανελλαδικά τους δικηγόρους.

Κλείσιμο
Αναλυτικότερα, κατά τις εργασίες της Ολομέλειας θα συζητηθούν τα εξής θέματα:

1. Σχέδιο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας με εισηγητές τους: Νικόλαο Βαλεργάκη, πρόεδρο Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Αναστασία Γιογλή, πρόεδρο Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων και Νικόλαο Παπάκο, πρόεδρο Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών.

2. Φ.Π.Α., με εισηγητή τον Ευστάθιο Μπακάλη, δικηγόρο Αθηνών.

3. Ζητήματα του  ασφαλιστικού καθεστώτος  των δικηγόρων (Οι ασφαλιστικές εισφορές – Η οικονομική κατάσταση ΤΑΝ – ΤΕΑΔ). Την Ολομέλεια  θα ενημερώσει, ο Δημήτρης Βερβεσός, αναπληρωτής πρόεδρος της  διοικούσας επιτροπής νομικών ΕΤΑΑ και μέλος του Δ.Σ. του Δ.Σ.Α.

4. Παρουσίαση αναλογιστικής μελέτης για το ΤΕΑΔ.

5. Τα  οικονομικά της Ολομέλειας και η ίδρυση αυτοτελούς λογιστηρίου.

6. Διακοπές των συνεδριάσεων των ποινικών δικαστηρίων, με εισηγητές τους Γεώργιο Σταματογιάννη, πρόεδρο Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς και Ευάγγελο Μουνδριανάκη, πρόεδρο Δικηγορικού Συλλόγου Ρεθύμνης και

7. Τροποποιήσεις του Κώδικα Δικηγόρων, με εισηγητές, τους Αναστασία Γιογλή, πρόεδρο Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων και Νικόλαο Παπάκο, πρόεδρο Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης