Είχε και λαθραίο… τσίπουρο μαζί με τον καπνό

Είχε και λαθραίο… τσίπουρο μαζί με τον καπνό

Κατά την έρευνα στο όχημα το οποίο οδηγούσε, οι αστυνομικοί βρήκαν οκτώ συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους τριών κιλών και 550 γραμμαρίων που δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης

Είχε και λαθραίο… τσίπουρο μαζί με τον καπνό
Λαθραία προϊόντα για όλα τα… γούστα διέθετε ένας 46χρονος λαθρέμπορος που εντοπίστηκε τυχαία από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στο Κομπότι της Άρτας, όπου τον είδαν να κινείται με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του και τον σταμάτησαν για έλεγχο.

Κατά την έρευνα στο όχημα το οποίο οδηγούσε, οι αστυνομικοί βρήκαν οκτώ συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους τριών κιλών και 550 γραμμαρίων που δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Μαζί με αυτές, ο δράστης μετέφερε και τέσσερις φιάλες με… τσίπουρο συνολικού βάρους έξι λίτρων χωρίς ενδείξεις και τα ανάλογα παραστατικά αγοράς!

Όλα τα προϊόντα κατασχέθηκαν για να σταλούν στην αρμόδια τελωνειακή υπηρεσία που θα υπολογίσει το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων, ενώ ο 46χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας κατηγορούμενος για λαθρεμπορία και το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς λαθραίων εμπορευμάτων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης