Κανονικά οι πτήσεις το τριήμερο - Ανεστάλη η απεργία της ΟΣΥΠΑ

Κανονικά οι πτήσεις το τριήμερο - Ανεστάλη η απεργία της ΟΣΥΠΑ

Πήραν πίσω την προαναγγελία κινητοποιήσεων μετά τη συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη

Κανονικά οι πτήσεις το τριήμερο - Ανεστάλη η απεργία της ΟΣΥΠΑ
Ανεστάλη τελικά η 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση που είχε εξαγγείλει για την Κυριακή και τη Δευτέρα η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, η οποία -εφ'όσον πραγματοποιούνταν- θα προκαλούσε προβλήματα στις πτήσεις κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

Μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στη Βουλή μεταξύ της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας με τον αναπληρωτή υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη.

Κλείσιμο
Νωρίτερα, το ΔΣ της ΟΣΥΠΑ είχε συνεδριάσει εκτάκτως, προκειμένου να επανακαθορίσει τη στάση του σχετικά με την απεργία των εργαζομένων στα αεροδρόμια.

«Συναντηθήκαμε με το προεδρείο της ΟΣΥΠΑ. Έχουν διαπιστωθεί παρά πολλά κοινά σε σχέση με την πολιτική της κυβέρνησης, του υπουργείου και της ΟΣΥΠΑ. Οι θέσεις αυτές θα επεξεργαστούν κι από το υπουργείο κι από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις. Θα ανανεώσουμε το ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα για να έχουμε μια πιο αναλυτική συζήτηση», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Σπίρτζης μετά το πέρας της συνάντησης.

«Απο δική μας πλευρά συμφωνούμε με τον κ. υπουργό. Ξεκινάμε μια διαδικασία από κοινού για να συμβάλουμε πράγματι στην επίλυση αρκετών προβλημάτων από το παρελθόν, που πρέπει να λυθούν για το μέλλον. Έτσι, λοιπόν, ανανεώνουμε τη συζήτηση που έχουμε να κάνουμε τις επόμενες μέρες. Αποφασίσαμε την αναστολή των απεργιών, όποτε νομίζω ότι βγήκε κάτι καλό. Λύθηκαν οι παρεξηγήσεις και μπορούμε να χτίσουμε από την αρχή την ΥΠΑ», δήλωσε από την άλλη ο κ. Αλεβιζόπουλος.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης