Συνέλαβαν προμηθευτή ηρωίνης στο Ξυλόκαστρο

Συνέλαβαν προμηθευτή ηρωίνης στο Ξυλόκαστρο

Από την έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 60,5 γραμμαρίων, 53 ναρκωτικά χάπια και μια ζυγαριά ακριβείας

Συνέλαβαν προμηθευτή ηρωίνης στο Ξυλόκαστρο
Έναν 48χρονο και τον 45χρονο, στην κατοχή των οποίων βρήκαν συσκευασίες με ηρωίνη βάρους ενός γραμμαρίου η καθεμία, συνέλαβαν οι άνδρες της Ασφαλείας Κορίνθου στο Ξυλόκαστρο και από αυτούς οδηγήθηκαν στον 53χρονο που τους προμήθευε συστηματικά με ναρκωτικά τον τελευταίο μήνα.

Οι συλληφθέντες αποκάλυψαν την ταυτότητα του διακινητή, που εντοπίστηκε στο σπίτι του και συνελήφθη. Από την έρευνα που έκαναν στην κατοικία του οι αστυνομικοί, βρέθηκαν και άλλες συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 60,5 γραμμαρίων, 53 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε συνταγή γιατρού, μια ζυγαριά ακριβείας και διάφορα αντικείμενα για την συσκευασία και τη χρήση των ναρκωτικών.

Και οι τρεις παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών για τον 48χρονο και τον 45χρονο, ενώ ο 53χρονος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, καθώς στο σπίτι του κατασχέθηκαν και 100 γραμμάρια λαθραίου καπνού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης