Χαλάζι στα βόρεια προάστια, για μπάνιο στον Άλιμο

Χαλάζι στα βόρεια προάστια, για μπάνιο στον Άλιμο

Μικροπροβλήματα στην ηλεκτροδότηση λόγω βροχόπτωσης -Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους - Τι προβλέπει η ΕΜΥ για τις επόμενες ώρες

Χαλάζι στα βόρεια προάστια, για μπάνιο στον Άλιμο
Χαλάζι μαζί με πολύ δυνατή βροχή πέφτει εδώ και λίγη ώρα στα βόρεια Προάστια της Αθήνας, την ώρα που στον Άλιμο ο καιρός μέχρι στιγμής παραμένει καλός με αρκετό κόσμο να έχει πάει για μπάνιο. Στα Βόρεια μέσα σε λίγα λεπτά άρχισαν να δημιουργούνται τα πρώτα προβλήματα. Πολλοί δρόμοι έχουν γεμίσει νερά και η κίνηση άρχισε να αυξάνεται, ενώ όσοι βρίσκονταν έξω χωρίς ομπρέλα έζησαν... δύσκολες στιγμές.

Η ΕΜΥ έχει προβλέψει για σήμερα βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές συνοδευόμενες από χαλαζοπτώσεις και πιθανώς ισχυρούς άνεμους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Ωστόσο από το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.

Για αύριο, στα ανατολικά και τα νότια προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Τα φαινόμενα από το απόγευμα σταδιακά θα εξασθενήσουν και μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Μικροπροβλήματα στην ηλεκτροδότηση αντιμετωπίζουν λόγω της έντονης βροχόπτωσης οι κάτοικοι των περιοχών Μελίσσια, Βριλήσσια, Πεντέλη και Αγία Παρασκευή.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΗΕ είναι ήδη κινητοποιημένα και οι βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης αποκαθίστανται.
Κλείσιμο

Μαρούσι, ώρα 13:15






Άλιμος, ώρα 13:20 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης