Επί δυο χρόνια έκανε διαρρήξεις στη Χαλκιδική

Επί δυο χρόνια έκανε διαρρήξεις στη Χαλκιδική

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 47χρονου διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, αλλά η έρευνα συνεχίζεται καθώς οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο αριθμός των διαρρήξεων που διέπραξε είναι πολύ μεγαλύτερος

Επί δυο χρόνια έκανε διαρρήξεις στη Χαλκιδική
Από το καλοκαίρι του 2013 έκανε διαρρήξεις σε διάφορες περιοχές της Χαλκιδικής ένας 47χρονος Έλληνας, που είχε «χτυπήσει» 16 καταστήματα, σπίτια, αποθήκες και οχήματα και είχε κλέψει μετρητά και διάφορα είδη που η συνολική αξία τους ξεπερνά τα 35.000 ευρώ.

Ως τον περασμένο Απρίλιο, ο δράστης είχε διαρρήξει πέντε καταστήματα, τρία σπίτια, δυο εξοχικά, τρεις αποθήκες, δυο χώρους στάθμευσης σκαφών και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στην Ουρανούπολη, την Ιερισσό, τη Νέα Ρόδα και την Τρυπητή και είχε αρπάξει χρήματα, δυο εξωλέμβιες μηχανές, μία ηλεκτρογεννήτρια, ηλεκτρονικές συσκευές, διάφορα προϊόντα και ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο.

Μέρος από τα κλοπιμαία βρέθηκε στην κατοχή του όταν οι άνδρες της Ασφάλειας Πολυγύρου εξιχνίασαν τις υποθέσεις και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 47χρονου διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, αλλά η έρευνα συνεχίζεται καθώς οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο αριθμός των διαρρήξεων που διέπραξε είναι πολύ μεγαλύτερος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης