Λαμία: Ασυνείδητος παρέσυρε και εγκατέλειψε 95χρονη

Λαμία: Ασυνείδητος παρέσυρε και εγκατέλειψε 95χρονη

Οι έρευνες για τον ασυνείδητο οδηγό που πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε, αφήνοντας την 95χρονη στη μοίρα της, απέδωσαν καρπούς αμέσως καθώς αυτόπτες μάρτυρες συγκράτησαν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος

Λαμία: Ασυνείδητος παρέσυρε και εγκατέλειψε 95χρονη
Μέσα σε λίγες ώρες εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Τροχαίας ο ασυνείδητος οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε μια 95χρονη πεζή γυναίκα το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή Παγκράτι της Λαμίας και την εγκατέλειψε αβοήθητη.

Η ηλικιωμένη που περπατούσε ανυποψίαστη στο δρόμο στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της, καθώς έπεσε μεν στο έδαφος αλλά χτύπησε μόνο στο χέρι της, όπως διαπίστωσαν οι γιατροί στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας όπου διακομίστηκε. Έτσι, αφού της τοποθετήθηκε γύψος επέστρεψε στο σπίτι της.

Οι έρευνες για τον ασυνείδητο οδηγό που πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε, αφήνοντας την 95χρονη στη μοίρα της, απέδωσαν καρπούς αμέσως καθώς αυτόπτες μάρτυρες συγκράτησαν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος.

Πρόκειται για έναν 49χρονο που συνελήφθη στο σπίτι του και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας με κατηγορίες για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης