Συνελήφθη η ψυχίατρος-«μαϊμού» με τις «αποκαλύψεις» για την μικρή Αννυ

Συνελήφθη η ψυχίατρος-«μαϊμού» με τις «αποκαλύψεις» για την μικρή Αννυ

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα από την εισαγγελία - Ισχυριζόμενη ότι είναι ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ και ότι παρακολουθούσε τους γονείς της Αννυ, μια γυναίκα πρόεβη σε «αποκαλύψεις» για τον πατέρα δολοφόνο - Πέσαμε θύματα παραπληροφόρησης, δηλώνει το Mega που φιλοξένησε την απατεώνισσα

Συνελήφθη η ψυχίατρος-«μαϊμού» με τις «αποκαλύψεις» για την μικρή Αννυ
Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης η γυναίκα που το πρωί της ίδιας ημέρας εμφανίστηκε σε τηλεοπτικούς σταθμούς και δήλωσε ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ, ενώ στη συνέχεια προέβη σε «αποκαλύψεις» για την υπόθεση της μικρής Αννυ.

Μετά τις τηλεοπτικές της παρεμβάσεις μίλησε στο protothema.gr ως Μαρία Γρηγοριάδου, που έπεσε θύμα κλοπής. Όπως αποκαλύφθηκε, η γυναίκα αυτή, ουδεμία σχέση έχει με τον ΟΚΑΝΑ, ενώ το όνομα «Μαρία Καλογεροπούλου» που χρησιμοποίησε, δεν υπάρχει στη λίστα των ιατρικών συλλόγων Αθήνας και Πειραιά.

Η ίδια γυναίκα σε επικοινωνία με το protothema.gr, ισχυρίστηκε ότι της έκλεψαν το κινητό και ότι πάσχει από καρδιολογικά προβλήματα. Θέλοντας να αποσαφηνίσει τα όσα έγιναν είπε τα εξής: «Λέγομαι Γρηγοριάδου Μαρία. Η ιδιότητά μου είναι ψυχολόγος στη Νέα Μάκρη. Καμία σχέση με ΟΚΑΝΑ κι όλα τα υπόλοιπα. Μου έκλεψαν το κινητό εχθές το βράδυ κι έκανα καταγγελία στην αστυνομία».

«Ακουσα το πρωί ότι βγαίνει αυτή η γυναίκα κι αυτά που είπε. Εχασα το μυαλό μου. Στη μνήμη του καινούριου μου κινητού έχουν βγει ένα κάρο τηλέφωνα που δεν ξέρω. Εχω καινούριο τηλέφωνο κι άλλο νούμερο και με έχουν τρελάνει από το πρωί», πρόσθεσε, αρνούμενη κατηγορηματικά ότι είναι η ίδια που έκανε τις σοκαριστικές «αποκαλύψεις» μιλώντας το πρωί σε τηλεοπτικούς σταθμούς.


Κλείσιμο
Εισαγγελία: Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για την ταυτότητα της «ψυχιάτρου»
Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί η ταυτότητα της γυναίκας αυτής διέταξε η εισαγγελία Αθηνών, που σε ανακοίκωσή της τονίζει ότι ουδέποτε κατατέθηκε καταγγελία για την μικρή Αννυ, αλλά και ότι στις προσπάθειες που έγιναν για τον εντοπισμό της υποτιθέμενης ψυχιάτρου, αυτό δεν κατέστη δυνατό. «Μόλις της αναγγέλθηκε ότι την αναζητεί ο εισαγγελέας, διέκοψε αμέσως την επικοινωνία. Εκτοτε είναι αδύνατη κάθε επαφή μαζί της, ενώ σημειώνεται ότι αμέσως μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε, έλαβε χώρα καταγγελία κλοπής του κινητού τηλεφώνουν από το οποίο έγιναν οι καταγγελίες».


ΟΚΑΝΑ: Δεν είναι εργαζόμενη στον ΟΚΑΝΑ - Δεν έχουν έρθει οι γονείς ποτέ σ' εμάς
«Αυτή η κυρία δεν είναι εργαζόμενη στον ΟΚΑΝΑ. Δεν υπάρχει πουθενά στους καταλόγους μας. Όλα όσα υποστήριξε είναι ψευδή», τόνισε νωρίτερα σε δηλώσεις του στο protothema.gr ο πρόεδρος του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών, Ευάγγελος Καφετζόπουλος.

«Η κυρία αυτή δεν είναι εγγεγραμμένη ως ψυχίατρος ούτε καν στους ιατρικούς συλλόγους Αθηνών και Θεσσαλονίκης», σημείωσε ο κ. Καφετζόπουλος, προσθέτοντας πως «ήταν λάθος να μη διασταυρωθεί από κανέναν εάν η συγκεκριμένη είναι όντως ψυχίατρος τη στιγμή που προέβη σε τόσο σοβαρές καταγγελίες».

Ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, ακόμη, μιλώντας στο protothema.gr, υπογράμμισε πως ουδέποτε οι γονείς της Αννυ απευθύνθηκαν στον οργανισμό. «Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος μπήκαν ποτέ σε κάποιο πρόγραμμά μας. Δεν υπάρχουν πουθενά τα ονόματά τους, ακόμα και στον κατάλογο που έχουμε για εκείνους που έρχονται σε εμάς απλώς και μόνο για να ζητήσουν βοήθεια», δήλωσε χαρακτηριστικά.  

Ακούστε τι δήλωσε στο protothema.gr η γυναίκα



Τι δήλωνε το πρωί της Τετάρτης στους τηλεοπτικούς σταθμούς η ψυχίατρος - μαϊμού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης