Σπάει καρδιές η γιαγιά της: Η Άννυ μας παρακαλούσε να την πάρουμε από τον πατέρα της

Σπάει καρδιές η γιαγιά της: Η Άννυ μας παρακαλούσε να την πάρουμε από τον πατέρα της

Συγκλονισμένη από τη φρικιαστική δολοφονία της εγγονής της, η μητέρα της Ντιμιτρίνα κάνει έκκληση να μην στοχοποιούν την κόρη της

Σπάει καρδιές η γιαγιά της: Η Άννυ μας παρακαλούσε να την πάρουμε από τον πατέρα της
Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια της μητέρας της τετράχρονης Άννυ που, όπως έδειξαν οι έρευνες, την σκότωσε ο ίδιος της ο πατέρας, ο οποίος για να εξαφανίσει τα ίχνη τεμάχισε το άψυχο κορμί του παιδιού και στη συνέχεια έβρασε τα κομμάτια με ρύζι και τα μοίρασε σε κάδους σκουπιδιών.

Η γιαγιά του άτυχου κοριτσιού μίλησε στο protothema.gr για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, λέγοντας πως «η κόρη μου δεν φταίει σε τίποτα. Εκείνος τα έκανε όλα. Είναι μάνα και είναι αθώα. Είναι μόλις 24 ετών».

Η γιαγιά της μικρής Άννυ, που έχει το ίδιο όνομα με το άτυχο κοριτσάκι, υποστήριξε ότι «οι δυο τους ήταν μαζί τα τελευταία επτά χρόνια. Αυτός ήταν πάντα πολύ βίαιος. Όχι μόνο με την κόρη μου και το παιδί, αλλά με όλη μας την οικογένεια. Πάθαινε κρίσεις αμόκ που δεν καταλάβαινε τι έκανε και τι έλεγε. Το παιδί το είχε πάρει από τον Φεβρουάριο. Η Άννυ μας παρακαλούσε να έρθουμε να την πάρουμε μαζί μας».

«Εμάς μας πήρε τηλέφωνο η κόρη μου και μας είπε ότι αυτός σκότωσε το παιδί μας. Δεν ξέρουμε τίποτε άλλο. Ούτε πώς το σκότωσε ούτε τι έγινε. Ήρθαμε στην Αθήνα για να στηρίξουμε την κόρη μας που είναι αθώα και δεν φταίει σε τίποτα» δήλωσε ακόμα στο protothema.gr η γιαγιά του άτυχου κοριτσιού.

«Η Άννυ ήταν ο άγγελός μας και η αδυναμία όλης της οικογένειας. Έχει πάρει το όνομά μου και την αγαπούσα υπερβολικά. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει συμβεί. Εμείς την είχαμε στα ώπα-ώπα. Εμείς τη μεγαλώσαμε. Ήταν η χαρά μας. Θέλουμε να βρούμε κάτι να θάψουμε», πρόσθεσε.
Κλείσιμο

«Απευθύνω σε όλους έκκληση να μη στοχοποιούν το παιδί μου. Αυτός την έμπλεξε. Δεν μπορέσαμε να σώσουμε την Άννυ, τουλάχιστον να σωθεί η κόρη μου» τόνισε.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης