Βρέθηκε σώα και αβλαβής η 17χρονη Χριστίνα Κουτρουφίνη

Βρέθηκε σώα και αβλαβής η 17χρονη Χριστίνα Κουτρουφίνη

Ανακουφισμένη η μητέρα της ανήλικης ευχαριστεί την Αστυνομία για την άμεση κινητοποίησή της

Βρέθηκε σώα και αβλαβής η 17χρονη Χριστίνα Κουτρουφίνη
Ανακουφισμένη είναι η μητέρα της 17χρονης Χριστίνας-Μαρίας μετά τον άμεσο εντοπισμό της από την αστυνομία του τμήματος Αιγάλεω. 

Μόλις ένα 24ωρο από την εξαφάνιση της ανήλικης νεαρής από το σπίτι της στο Αιγάλεω και μετά τις επανειλημμένες εκκλήσεις της μητέρας της, κυρίας Γαρυφαλιάς Κουτρουφίνη -που ζητούσε τη συνδρομή των πολιτών- η 17χρονη κοπέλα βρέθηκε σε καλή κατάσταση σε φιλικό σπίτι.

«Ευτυχώς βρέθηκε το παιδί μου. Είναι σε καλή κατάσταση, αν και έχει κλειστεί στον εαυτό της. Τώρα είναι στο σπίτι, μαζί μας και δεν απειλείται  η υγεία της», λέει στο protothema.gr η κ. Γαρυφαλλιά Κουτρουφίνη.

Η άμεση κινητοποίηση του Χαμόγελου του Παιδιού, της Αστυνομίας, αλλά και η δημοσιοποίηση της εξαφάνισής της από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, λειτούργησαν θετικά ώστε να βρεθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα η νεαρή κοπέλα που αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία της και γι΄αυτό δεν πρέπει να βρίσκεται μακριά από το οικογενειακό της περιβάλλον. 

Η κυρία Γαρυφαλλιά Κουτρουφίνη είχε μιλήσει στο protothema.gr ζητώντας τη βοήθεια των πολιτών για τον εντοπισμό της. 
Κλείσιμο

Όλα έγιναν στις 27 Μαρτίου όταν η ανήλικη κοπέλα εξαφανίστηκε από το σπίτι της παίρνοντας μαζί της μόνο τα καλλυντικά της και μία κολόνια. 

Η εξαφάνιση έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες την περασμένη Παρασκευή όπου έμεινε για λίγο μόνη της και βρήκε την ευκαιρία να φύγει από το σπίτι, χωρίς να έχει προηγηθεί καβγάς ή διαπληκτισμός με κάποιο μέλος από την οικογένεια της. 

Παρά τις προσπάθειες της μητέρας της για τον άμεσο εντοπισμό της η κόρη της δεν επικοινώνησε μαζί της, αντιθέτως είχε κλειστό το κινητό της τηλέφωνο.    

Μόλις έφυγε από το σπίτι συναντήθηκε με κάποιους φίλους της, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ένας συμμαθητής της από το δημοτικό. Λόγω της μακροχρόνιας φιλίας με τον συνομήλικό της, φιλοξενήθηκε στο σπίτι του, επειδή δεν ήθελε να επιστρέψει στο δικό της. 

Η μητέρα του νεαρού, δέχτηκε να μείνει η Χριστίνα στο σπίτι τους χωρίς να γνωρίζει όμως ότι είχε φύγει από το σπίτι της. Η προβολή της είδησης για την εξαφάνιση της ανήλικης κοπέλας σε τηλεοπτική εκπομπή, σήμανε «συναγερμό» στο φιλικό σπίτι όπου βρισκόταν η 17χρονη Χριστίνα. Μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του κοριτσιού, η οικογένεια του φίλου της επικοινώνησε με την αστυνομία προκειμένου να ενημερωθεί η οικογένεια της Χριστίνας.

«Η αστυνομία κινητοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή. Ολα τα παιδιά του Α.Τ Αιγάλεω έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την κόρη μου και συμπαραστάθηκαν στην οικογένειά μου. Θέλω να τους ευχαριστήσω δημοσίως, όπως και τη μητέρα του νεαρού παιδιού που επικοινώνησε άμεσα με τις Αρχές», λέει η μητέρα της 17χρονης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης