Αλλοδαποί λήστεψαν τρεις μετανάστες στο Κιλκίς

Αλλοδαποί λήστεψαν τρεις μετανάστες στο Κιλκίς

Μέσα στα όρια του αυτοφώρου συνελήφθησαν σε αγροτική περιοχή της Ειδομένης στο Κιλκίς οι τέσσερις αλλοδαποί που είχαν ξυλοκοπήσει και απειλήσει με μαχαίρι τρεις άλλους μετανάστες το βράδυ της περασμένης Τετάρτης και τους είχαν αρπάξει συνολικά 450 ευρώ

Αλλοδαποί λήστεψαν τρεις μετανάστες στο Κιλκίς
Μέσα στα όρια του αυτοφώρου συνελήφθησαν σε αγροτική περιοχή της Ειδομένης στο Κιλκίς οι τέσσερις αλλοδαποί που είχαν ξυλοκοπήσει και απειλήσει με μαχαίρι τρεις άλλους μετανάστες το βράδυ της περασμένης Τετάρτης και τους είχαν αρπάξει συνολικά 450 ευρώ.

Μετά την καταγγελία των θυμάτων, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου και Αξιούπολης «όργωσαν» την ευρύτερη περιοχή και κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες ηλικίας από 21 ως 37 χρόνων. Κατά την σωματική έρευνα που τους έκαναν, βρήκαν πάνω τους 250 ευρώ και τέσσερα κινητά, ενώ τα θύματα τους αναγνώρισαν όλους.

Ήδη οι τέσσερις κακοποιοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς που τους άσκησε δίωξη για ληστεία και σύσταση συμμορίας σε βαθμό κακουργήματος, ενώ διαπιστώθηκε ότι ένας από αυτούς βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα και άλλος ένας είχε παραβιάσει τους περιορισμούς διαμονής στην ελληνική επικράτεια. Οι έρευνες συνεχίζονται για την εξιχνίαση και άλλων επιθέσεων που τυχόν έχουν διαπράξει σε βάρος μεταναστών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης