Δίωξη στον ηλικιωμένο επιδειξία της Ξάνθης

Δίωξη στον ηλικιωμένο επιδειξία της Ξάνθης

Ο δράστης φέρεται να χώθηκε μέσα στο πλήθος και να θώπευσε την 41χρονη και, όταν εκείνη στράφηκε εξαγριωμένη, της έδειξε τα γεννητικά του όργανα!

Δίωξη στον ηλικιωμένο επιδειξία της Ξάνθης
Ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ξάνθης στον 66χρονο επιδειξία που συνελήφθη το μεσημέρι στον χώρο διεξαγωγής της παρέλασης για την εθνική επέτειο στην Ξάνθη, όταν παρενόχλησε μια γυναίκα που παρακολουθούσε ανυποψίαστη.

Με εντολή εισαγγελέα, ο ηλικιωμένος αφέθηκε ελεύθερος. Ωστόσο, θα εξεταστεί από ψυχίατρο στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η τοπική Ασφάλεια. Ο 66χρονος είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά από καταγγελία της 41χρονης γυναίκας ότι την προσέβαλε.

Ο δράστης φέρεται να χώθηκε μέσα στο πλήθος και να θώπευσε την 41χρονη και, όταν εκείνη στράφηκε εξαγριωμένη, της έδειξε τα γεννητικά του όργανα! Ο επιδειξίας βρήκε ευκαιρία να χαθεί μέσα στο πλήθος αλλά, μετά το τηλεφώνημα της γυναίκας στην Άμεση Δράση, άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης