Οι διαρρήκτες επέστρεψαν στο θύμα ένα… χρυσό ρολόι!

Οι διαρρήκτες επέστρεψαν στο θύμα ένα… χρυσό ρολόι!

Η ολιγόλεπτη απουσία του ζευγαριού έδωσε την ευκαιρία στους δυο κουκουλοφόρους να τρυπώσουν στην διώροφη κατοικία παραβιάζοντας ένα παράθυρο

Οι διαρρήκτες επέστρεψαν στο θύμα ένα… χρυσό ρολόι!
Εδωσαν και… δώρο στην ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια του σπιτιού που διέρρηξαν στα Χανιά οι δράστες, όταν βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο τη στιγμή που εκείνη επέστρεφε μαζί με τον σύζυγό της από κοντινό συγγενικό τους σπίτι όπου είχαν πάει για λίγο!

Η ολιγόλεπτη απουσία του ζευγαριού έδωσε την ευκαιρία στους δυο κουκουλοφόρους να τρυπώσουν στην διώροφη κατοικία παραβιάζοντας ένα παράθυρο, αφού προηγουμένως είχαν αποτύχει να διαρρήξουν την πόρτα. Ανέβηκαν στον πρώτο όροφο και άρπαξαν χρυσαφικά και άλλα πολύτιμα αντικείμενα, όμως τη στιγμή που κατέβαιναν τις σκάλες επέστρεψαν οι ιδιοκτήτες.

Ο σύζυγος δεν είδε τους εισβολείς γιατί είχε μείνει πίσω, αλλά η γυναίκα «πάγωσε» στη θέα τους. Οι δράστες, όμως, την αντιμετώπισαν με ψυχραιμία προσφέροντάς της ένα… χρυσό γυναικείο ρολόι από αυτά που είχαν κλέψει! Και ενώ η ιδιοκτήτρια έμεινε εμβρόντητη, έφυγαν τρέχοντας από το σπίτι και χάθηκαν μέσα στο σκοτάδι! Τα θύματα ειδοποίησαν την Ασφάλεια Χανίων που ερευνά για τον εντοπισμό των διαρρηκτών, ενώ το Εγκληματολογικό προσπαθεί να ταυτοποιήσει τα αποτυπώματα που τυχόν άφησαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης