Σήμερα τα αποτελέσματα εξετάσεων Πιστοποίησης των πτυχιούχων των ΙΕΚ

Σήμερα τα αποτελέσματα εξετάσεων Πιστοποίησης των πτυχιούχων των ΙΕΚ

Τα αποτελέσματα Θεωρητικού και Πρακτικού Μέρους θα αναρτηθούν στα 13 Εξεταστικά Κέντρα Θεωρητικού Μέρους όλης της χώρας

Σήμερα τα αποτελέσματα εξετάσεων Πιστοποίησης των πτυχιούχων των ΙΕΚ
Oλοκληρώθηκε η διαδικασία εξαγωγής των αποτελεσμάτων του Θεωρητικού και Πρακτικού Μέρους της 1ης Περιόδου 2014 των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης όλων των ειδικοτήτων Ι.Ε.Κ., εκτός του Πρακτικού Μέρους (οχήματα) της ειδικότητας Ι.Ε.Κ. «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών», η οποία εκκρεμεί και θα ξεκινήσει άμεσα.

Τα αποτελέσματα Θεωρητικού και Πρακτικού Μέρους θα αναρτηθούν στα 13 Εξεταστικά Κέντρα Θεωρητικού Μέρους όλης της χώρας, ενώ θα είναι διαθέσιμα για κάθε υποψήφιο και στον ιστότοπο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. www.eoppep.gr από την Τρίτη 3.3.2015 και ώρα 16:00.

Η 1η Περίοδος 2014 αποτέλεσε την μεγαλύτερη εξεταστική περίοδο στην ιστορία του θεσμού των εξετάσεων πιστοποίησης επαγγελματικής κατάρτισης από τη θέσπισή του το 1994, αφού σε αυτήν υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής 14.806 υποψήφιοι απόφοιτοι Ι.Ε.Κ. για το Θεωρητικό Μέρος και 13.747 για το Πρακτικό Μέρος των εξετάσεων 139 ειδικοτήτων και συμμετείχαν τελικά στις εξετάσεις, μετά τον έλεγχο των αιτήσεων τους, που διενεργήθηκαν σε 13 Εξεταστικά Κέντρα Θεωρητικού και Πρακτικού Μέρους σε όλη τη χώρα ως εξής:

Στο Θεωρητικό Μέρος των εξετάσεων το οποίο διεξήχθη από την 01.11.2014 έως τις 14.12.2014 έλαβαν μέρος 12.992 υποψήφιοι και στο Πρακτικό Μέρος το οποίο διεξήχθη από την 01.11.2014 έως τις 20.12.2014 έλαβαν μέρος 11.512 υποψήφιοι, ενώ εκκρεμεί το Πρακτικό Μέρος (κατηγορίες οχημάτων Α, Β, C, D, CE) της ειδικότητας «Εκπαιδευτής Υποψήφιων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών».

Στην οργάνωση και διενέργεια των εξετάσεων συμμετείχαν εκτός του προσωπικού του Οργανισμού και 217 άτομα στη στελέχωση των 13 Εξεταστικών Κέντρων Θεωρητικού και Πρακτικού Μέρους και του Βαθμολογικού Κέντρου, καθώς και 450 Επιτηρητές και 3.350 ειδικοί επιστήμονες όλων των εξεταζόμενων ειδικοτήτων στις επιτροπές που επικουρούν την Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Κ., στις επιτροπές Εξέτασης Φυσικώς Αδυνάτων, στις επιτροπές Πρακτικού Μέρους και στη διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών δοκιμίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης